Rindu kat Medsa 4

Assalamualaikum 🙂

Ermm aku tak banyak kot benda nak cerita . Cuma tiba-tiba rasa angin rindu mula menerpa . Haihh.. rindu sangat pada dorm . Walaupun tak laa lama mana aku tinggalkan , tapi bila fikir balik . Kat situ usia remaja aku banyak habis . Medsa 4 , aku belajar nak kenal orang , nak layan orang dan nak jadi kawan dengan orang .

Terutama mengenal fivers yang sebaya dengan aku . Farhana , Syamimi , Zahirah , Amira Nadhirah dengan Najiha . Benda yang paling rindu nak buat lagi , tengok movie Korea secara marathon kat dorm . Memang konfem la , esok pagi mata dah macam panda 😀

Makan nasi lemak Tunas Bestari gaya orang kampung buat kenduri . HAHA aku ingat lagi , tiap-tiap malam pergi melaburkan duit kat Tunas Bestari untuk mengisi perut yang makin berkeroncong . Alasan , “Malam nih , aku nak stay up.”

100_6698

 

Paling baik la yang aku rasa , setiap kali hujung minggu je , enam-enam orang pergi cuci toilet Medsa 4 . Muka gaya paksa-rela je buat kerja tu . Ayat nak pujuk hati , “Tak pe la . Dah nak habis sekolah , buat amal sikit apa salahnya .” Walaupun bila toilet bersepah balik , suara Zahirah dah mencecah oktaf 8 megawatt 🙂

Banyak sangat kalau nak dicoret satu per satu . Haihh 😦

I wish you all the best .  Keep in touch deh sampai bila-bila 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s