Semalam birthday Sarah wehhh

Assalamualaikum.

Minta maaf Sarah. Serius aku lupa. 😦

Tak ingat langsung. Ok. Aku memang payah nak ingat birthday, apa-apa tarikh bagai, even family member 😦

Bukan sengaja. Aku ingat je Sarah lahir bulan 9, tapi tak sure bila. Tambah-tambah tak jadi member kat fesbuk memang lagi laa takde ingatan langsung bila tarikh lahir dia yang betul. Haihhh

Boleh pulak aku tanya dia mana datang kek tu. Aigoo patut laa muka dia kelat semacam, tambah pulak budak kelas dia tak wish sebab pakat nak prank dia. Memang lagi sedih laa dia malam tu.

Sorry. Aku dengan tarikh memang payah nak berjodoh huhu

 

“Dear Sarah,

Selamat hari lahir.

Setahun sudah kita kenal.

Semoga redha Allah sentiasa bersama ko.

Semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan :)”

Sarah, saranghae πŸ˜‰

img-20160706-wa0014

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s