apa yang kita nampak, orang lain pun nampak

Salam. Haritu aku dating jap dengan member sekolah. Dah hampir 3 tahun tinggalkan alam sekolah, dia adalah member yang agak selalu aku jumpa bila cuti bermula. Kawan yang sudah 8 tahun, 5 tahun hidup sama-sama. Kongsi macam-macam cerita. Dari benda yang seronok sampai perkara yang sedih. Aku dengan dia memang tak banyak benda yang kitorang … Continue reading apa yang kita nampak, orang lain pun nampak

Spy Game

Salam. Petang. Aku cuma nak bercerita tentang kuliah fizik. Almaklum, aku bukanlah pelajar yang mencintai fizik dari tingkatan empat. Sebabnya, hanya Allah, aku dan orang terdekat saja yang tahu. Masuk semester baru, aku kena amik subjek fizik untuk satu sem. Mula gelabah ayam. Fizik kot, cuak aku nak bawak. Mungkin masih terkesan dengan espiem yang … Continue reading Spy Game

ini mojie

  salam. nak mengarut sat. nak cerita pasal adik yang pertama. ini nadhra. dia suka bergurau. pantang kena usik. cepat takut. kelam kabut 😀 tapi kiut. orang yang paling aku suka kacau, kalau boleh sampai keluar air mata. walaupun kena marah sebab asyik kacau jie. aku tetap tak putus asa untuk terus mengusik. nadhra yang … Continue reading ini mojie